Celulita este o problemă cu care 80% din femei suferă de, și acest procent crește alarmant. Dacă nu doriți să aparțină de acest Mare grup, veți găsi aici unsprezece sfaturi simple, care pot să le pună în aplicare în practică și, prin urmare, pielea ta este liber de acest neatrăgătoare tipuri de ținute, seamana cu o coaja de Portocala.

Mai întâi de toate, este important să știți că celulita , de ce factori provoacă sau agravează, precum și posibilitatea de a elimina, dacă este posibil întotdeauna, sau aspectul pielii poate fi îmbunătățit.foto8

Acumularea de țesut adipos

Celulita este o modificare a celulelor țesutului conjunctiv, care leagă mușchii, pielea și se dezvoltă în partea de sus a trei straturi de grăsime. Am înțeles că celulita este o acumulare de lichid, grăsime și toxine.

Mai Multe Motive

Nu este doar o chestiune de excesul de greutate sau de varsta, dar este deja o problemă pentru majoritatea femeilor. Acestea sunt, de obicei, deja de multe ori apare după o perioadă de pubertate, sarcina sau menopauza, din cauza tulburărilor hormonale și schimbări, și afectează anumite zone.

Celulita apare frecvent pe partea de sus medial și formularul partile laterale a coapsei. De asemenea, pe fese , solduri, partea interioară și partea de sus a genunchiului sau pe partea interioară a brațului .

De ce apare celulita

Au spus că celulita la femei aproape inevitabile, dar obezitatea este unul din factori cum ar fi stilul de viață sedentar, abuzul de alcool și tutun, stres și așa mai departe, de asemenea, în această listă neagră, împreună cu junk sau nutriție proastă, cu conținut ridicat de calorii.

Celulita apare, de asemenea, atunci când vasculare și, desigur, predispoziția genetică joacă un rol important.

Unsprezece sfaturi cu celulita

În principiu, cheile alege o alimentație sănătoasă și mișcare. Obiceiuri proaste care duc la aceste și alte probleme de sănătate.

 1. Consuma De Potasiu

Potasiul este un aliat în lupta cu celulita , dacă aveți deja, sau pentru prevenirea lor, imbunatateste circulatia sangelui . Potasiu conținute în banane, avocado, morcovi și alte legume, cum ar fi spanacul.

 1. De apă

Bea o mulțime de apă, de la momentul în care poate să se ridice și să înceapă o nouă zi, care va ajuta pentru a îmbunătăți circulația sângelui, și, de asemenea, imbunatateste digestia. Se poate da un pic de suc de lămâie în apă și să bea. Bea nu gesüssten sucuri sau băuturi, cel mai bine apa.

 1. Timp pentru a mânca

Ei fac acest lucru cu ușurință și nu săriți peste mese, ar trebui să știți că este de dorit pentru a obține cinci mese pe zi. Dacă sunteți tensionat și au obiceiuri alimentare nesănătoase, combinat împotriva inactivității fizice, ele contribuie la formarea si dezvoltarea celulitei.

foto7

 1. Urcatul scarilor

Dacă nu au o mulțime de timp pentru a practica în sala de gimnastică, urcatul scarilor opțiune pentru a activa sistemul cardiovascular și, ca urmare, pentru a combate celulita. Nu pierdeți timpul și începeți!

 1. Ar trebui să evite haine stramte

Îmbrăcăminte care este prea îngustă a face dificilă circulația sângelui și venos și limfatic de drenaj, și, astfel, contribuie la apariția celulitei. Nu abuzati de configurat de îmbrăcăminte.

 1. Creme

Cele mai multe formule vor fi create de la început și de a folosi seara. Ei distribuie-le cu un masaj. Mișcările trebuie să fie întotdeauna în direcția inimii. Pentru picioare, numai o roată cu două mâini și de a lucra de la glezne la stomac, cu presiune constantă în sus . Pe abdomen, cel mai bun masaj cu концентрично pentru a efectua.

 1. Cameră pentru picior și degetele de la picioare

Utilizați rostopasca sau coada-calului. Faceti un masaj cu vârful degetelor, astfel încât confirmăm tesatura.

 1. Sport

Înot , ciclism sau pur și simplu plimbați-vă, dacă este posibil, pe plaja de multe ori cele mai bune Exercitii pentru combaterea celulitei pista.

 1. Pielea

Emoțională zona este, de asemenea, joacă un rol important în formarea celulitei, nu lasa stresul și Problemele rămân în interiorul corpului. Utilizați, de asemenea, pentru piele sensibilă cu o perie din păr natural, o dată pe zi.

 1. Fibre naturale

Fibre naturale in dieta ta, pentru a ajuta la eliminarea pentru buna funcționare a sistemului digestiv și eliminarea toxinelor, fără probleme.

 1. Masaj

Stimularea pielii pentru câteva minute, afectează circulația corectă și elimină depunerile de grasime . Dacă anticelulitic de a utiliza produse cosmetice, nu uitați că el trebuie să fie mult mai eficiente dacă sunt respectate celelalte sfaturi.